kapcsolat
Felhasználási Feltételek

Az gratistravel.org, utazzingyen.hu weboldalait Csánki Attila (továbbiakban Üzemeltető) üzemelteti. A honlap az iroda online felületét felkereső felhasználók (továbbiakban Felhasználó) számára a gratistravel.org, utazzingyen.hu URL-ek alatt érhető el. A Felhasználók regisztrációt igénylő szolgáltatások (hírlevél, online foglalás) igénybevétele esetén űrlap kitöltésével, regisztrációt nem igénylő szolgáltatások igénybe vétele esetén böngészéssel (ráutaló magatartással) elfogadják az iroda alább részletezett felhasználási feltételeit.

1.1 Az utazási ajánlatokról

A gratistravel.org, utazzingyen.hu oldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. Az Üzemeltető mindent megtesz azért, hogy az oldalain található anyagok vagy szolgáltatások bemutatásai pontosak és teljes körűek legyenek, de azok tényleges pontosságát és teljes körűségét nem garantálja. A honlapokon található információk vagy a bennük részletezett utazások és árak előzetes értesítés nélkül módosulhatnak. Előfordulhat, hogy az oldalakon fellelhető anyagok elavulnak, vagy a rendelkezésre álló szabad helyek elfogynak. Az Üzemeltető mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapon található információk pontosak legyenek, de nem vállal felelősséget frissességükért. Az Üzemeltető fenntartja a jogot a felfedezett hibák előzetes figyelmeztetés nélkül történő helyesbítésére.

1.2 Szolgáltatás megrendelése

A gratistravel.org, utazzingyen.hu weblapokon kínált utazásokat az Üzemeltetőtől lehet lefoglalni. A megrendelés menetéről a „online foglalás” fejezetében olvashat részletes tájékoztatót.

1.3 Egyéb rendelkezések

Az Üzemeltető nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak. A gratistravel.org, utazzingyen.hu honlap oldalain szerepelő külső oldalakra vonatkozó linkek, hirdetések tartalmáért, az ott fellelhető információkért az Üzemeltető felelősséget nem vállal.

Facebook Google